Skip to content

Bestuur 2006 – 2007

Weledelgeleerde Lezer,

Wat een uitkomst: een foto archief. Na vele jaren feesten, ouwehoeren, reizen en borrelen met Xoun is het lastig alles in een tijdperspectief te plaatsen. Maar dan doe ik namens bestuur 2006/2007 een poging het een en ander de revue te laten passeren. Een bestuur bestaande uit de volledige lichting 2005, die nog woonachtig in Enschede was, aangevuld met een oprichter en 1e lichting Xouniaan.

Wij hebben de mountainbikes gepakt in mei en de Ardennen zonder de sneeuw verkend. Geen schaatsen onder gebonden, maar in de kano gestapt. Geen wild zwijn stoofpot, maar kip van de bbq. Op en top genieten met dorstige temperaturen!

Wij zagen Xoun als 1 grote familie en waren benieuwd met wie iedereen onder moeders’ vleugels was opgegroeid. Dus alle broers/broetjes en zussen/zusjes uitgenodigd voor een middagje dansen, Xoun-spelen en rondje knotsbal over de campus. De oudsten al zwanger en volledig gesettled, de jongsten nog woonachtig in het ouderlijk nest.

Naast alle reguliere activiteiten: zeilen, Ardennen-kerst, skiën, borrelen, eten, sporten etc. was er ook dit jaar een geweldige dies neergezet door de Diescie: Een voor allen, allen voor Xoun!

Met frivole groet,

Lonneke Griep, voorzitter 2006/2007

Lonneke – Voorzitter
Karin – Secretaris
Martijn – Penningmeester
Sarvi – Activiteitencommissaris
Quirina – Algemeen Lid