Skip to content

Lichting 2005

Quirina

Quirina ontpopte zich tijdens haar introductie al tot een in het oog springende enthousiasteling. Paaldansend wist ze toentertijd twee Xounianen te bedwelmen met haar frivole moves. Vanaf dat moment vergaarde ze alsmaar meer bekendheid en werd ze gevraagd om mee te borrelen bij Xoun. Door haar onovertroffen energieke geest en doldwaze mafheid past zij volledig binnen het dispuut. Ze studeert momenteel Technische Geneeskunde, is één van de weinige niet-kenau’s woonachtig op de campus en is actief lid bij de Tilburgse Vrijetijdswetenschappelijke Studievereniging de Vrije KonijnenVogels. Hier is ze bijzonder actief, evenals bij  studievereniging Paradoks.Ze studeert momenteel Technische Geneeskunde, is één van de weinige niet-kenau’s woonachtig op de campus en is actief lid bij de Tilburgse Vrijetijdswetenschappelijke Studievereniging de Vrije KonijnenVogels. Hier is ze bijzonder actief, evenals bij  studievereniging Paradoks.

Lonneke

Menig mannelijk zuipgeweld wordt overschaduwd door deze “Mien uut Hoaksebarg’n”! Met een basisplaats in het Xoun bierestafette team heeft Lonneke iedere directe tegenstander al letterlijk onder de tafel gezopen. Niet alleen qua snelheid, maar ook in hoeveelheden is het buigen en barsten. Lonneke kan naast deze eigenschap ook als nuchter, no-nonsens en recht-door-zee te bestempelen zijn; een echte tukker dus. Naast het feit dat ze altijd in is voor een feestje en de Xounactiviteiten, is ze ook te vinden op de banen van Ludica. Hier rost ze met haar altijd rode wangen de ballen je om de oren. Diezelfde rode wangen hangen in het weekend boven de frituurpan, als hobby voorziet ze Haaksbergen van friet en kroket. Lonneke studeert TG en doet daarnaast commissiewerk bij Paradoks.?

Ralph

Als doegroepkiddo van Escalatie was hij onbetwist de doordouwer tot in den lateuurtjes. Niet moeilijk doen, lekker pilsje drinken en bij tijd en wijlen feuten in het ootje nemen, daarmee kenmerkte Ralph zich in de groep. Naarmate het jaar verliep, was het de Ralph die exorbitant het op een zuipen zette met de Xounianen tijdens uitgaansavonden. Evident was de keuze om deze sociale en recht-voor-je-raap knaap in ons dispuut op te nemen. Betreurenswaardig was zijn overstap naar de psychologie dames te noemen. Vermoedens zijn gerezen dat slechte seks met Hatsjoe (zijn vriendin, lid van het corps) hem dreef tot deze nonsens. Onderwijl ligt de studie op zijn gat en zal fysiotherapie een beter huwelijk moeten worden. Zijn tweede passie ligt bij het zaalvoetbal, wat hij als oprichter van de Bonoboys onderstreept.

Sarvi

Vraag Sarvi naar de mop over buurman en buurman en je slechte humeur is weer passé. Deze jolige tukker, met haar roots in Iran, versterkt met ferme de flegmatieke giechelspil van Xoun (waar Karin en Margriet al lange tijd in (door)draaien). Daarnaast staat ze op gelijk niveau met Dionne’s naïviteit. Alles slikt ze voor lief, veelal tegen beter weten in! Als TG studente, die over het algemeen met flinke studiedruk te maken heeft, weet daarnaast nog allerlei studentenactiviteiten te ontplooien. Zo heeft ze nogal eens te maken met vreemde vragen bij het Studie Informatie Centrum over de studiezaken en ontgroening (rotte vis?). En sinds kort heeft ze de stap gewaagd, ze is 3 km verhuisd van ouderlijk huis naar een studentenwoning aan de Mina!