Skip to content

Lichting 2006

Akke

Als onze enige echte Fries is Akke net als Mark regelmatig in de borrelkelder te vinden. Dan niet alleen aan de bar, maar ook danzend op de bar met Q. Ze is behalve gek van gezelligheid ook gek van de mannelijke student in Enschede. Als TG’er weet ze de gezelligheid van het studentenleven goed met haar studie te combineren. In de Ardennen kon ook zij er niet genoeg van krijgen en bleef toch nog een dag langer om nog één keer het Koningenbierspel te spelen!

de Roij

‘Gezelligheid kent geen tijd!‘ en… Is altijd in voor een biertje! Is de kroeg dicht? Dan is er altijd plaats aan de bar van de zelf in elkaar getimmerde ‘thuistap’ in Huize CP. Tappen kan die wel, dat doet’ie in de borrelkelder. Verder is Mark een trouwe fan van PSV en doet hij zijn uiterste best om altijd weer een mooie Parallaks in elkaar te zetten. Zijn energie kan hij kwijt op het veld van DHC Drienerlo. Zijn bierconsumptie is nagenoeg gelijk aan zijn naamgenoot, onze eerste Voorzitter. Heeft hij wellicht aspiraties om het daarin op te volgen als Xouniaan?

Rob

Rob hebben we leren kennen als doegroepkindjes van Escalatie. De weg naar huis is de eerste avond lasting terug te vinden in Enschede, maar gelukkig zijn er zorgzame ouders. Zelf heeft hij zij vadergevoelens kunnen uiten aan zijn Bonobokindjes. Nu laat hij zijn organisatorische kanten zien in de Introductiecommissie van Paradoks, hij kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Naast een ervaren bierdrinker is Rob ook een ervaren bladloper in het dorp waar zijn roots liggen, Hoge Hexel. Ook hij hanteert de hockeystick op het veld van DHC Drienerlo om zijn energie kwijt te kunnen.

Anke

Als BMT’er zal ook zij in November Hong Kong en Singapore een bezoek aan doen. Ze is de tweede Ludicaan binnen Xoun. Afgelopen jaar uitermate goed gepresteerd en gepromoveerd! Het was spannend; Anke verkoos bijna het A-lidmaatschap boven volwaardig Xouniaan. Behalve tennissen, studeren en ook gek van gezelligheid spelt ze ook nog eens clarinet. In de Ardennen heeft ze laten zien dat Joue de Boules ook haar spel is met TEAM Joue de Boules.