Lichting 2016

Tjerk

TjerkOndanks het charmante en lieflijke uiterlijk van deze man, wist Tjerk zijn mannetje te staan tussen al het oestrogeen-geweld tijdens zijn inauguratieperiode. Zijn stralende verschijning in de vorm van een grote bos krullen viel al op in het prille begin van zijn studietijd, tijdens de introductieperiode van de Universiteit. Als beginnend IO’er wist Tjerk als geen ander kleerhangers te schilderen en stijlvolle feutenkledij te ontwerpen. Ondanks wat zijn naam doet vermoeden is Tjerk een geboren en getogen Hollander, die eenmaal op stoom gekomen, bij menig feest de beest uithangt en de nodige pretcilinders verorbert. Naast gitaarspelen gooit Tjerk ook regelmatig een balletje in de korf bij de basketbalclub Arriba. Een goedgehumeurde gezelschapsman die uitermate goed op zijn plek is binnen het Xoungezelschap.  

Ellen

EllenDeze vrolijke dame ziet overal de lol van in en wist met deze vaardigheid ook het a-ledentraject luchtig te doorstaan. Jouw blijgeestige verschijning werkt aanstekelijk en zelfs de heren der decadentia waren niet in staat om de fameuze grijns van je gelaat te poetsen. Als studente Gezondheid en Technologie op het Saxion ben jij een zorgzaam type wat voortreffelijk tot uiting kwam tijdens allerhande uitdagingen van het a-ledentraject. Niet alleen Xounianen hebben van jouw zorgzame karakter mogen genieten; ook een Pythiaan in kwestie zag je kwaliteit en werd plotsklaps verliefd. Naast je vele inspanningen voor Xoun ben je ook regelmatig op de tennisvelden van TC Ludica te vinden, waar je ook maar al te graag een feestje of ander festijn organiseert. Al met al een Xouniaan in hart en nieren die vanavond zich eindelijk mag schaarsen bij het Onafhankelijk Dispuut Xoun.  

Evelien

EvelienEvelien is een echte doorbijter die het best gedijt in zeven sloten tegelijkertijd. Als hardwerkende student wist jij op alle fronten de wielen draaiende te houden, zorgde voor strakke taakverdelingen en daarmee een goed geolied a-ledentraject. Een allergie tegen gezag zorgde er echter wel voor dat bij extra instructies van hogerhand jou spreekwoordelijk nekharen overeind gingen staan. Desalniettemin heb jij je van je beste kant laten zien door ad hoc vlijmscherpe opmerkingen te maken tijdens de mannenavond en dames te verwennen met een magnifieke presentatie van fantastische wijnen tijdens de vrouwenavond. Naast je culinaire kwaliteiten ben je ook een echte kroegtijger en gooi je bij de minste of geringste beats je heupen los. Een echte Xouniaan waar we enorm trots op zijn!