Skip to content

Lichting 2017 #1

Tim

Tim (3)Als oude lul van de lichting heb jij bewezen over genoeg pils ervaring te beschikken om als constante factor het gehele traject te doorstaan. In je vrije tijd bouw je kano’s van beton en probeer je hier internationale allure mee te vergaren, verder ben je veel op de bank te vinden bij ConcepT. Hier ben je dan ook gescout voor Xoun, maar ook binnen Ludica kende je al veel Xounianen. Als echte sportfanaat hou je er niet alleen van om de sport te volgen maar hem ook te beoefenen. Jou bierspier verkeert gelukkig in goede conditie, aangezien je meer tijd steekt in de biersport dan in je studie. Verder ben jij een echte speciaalbier fanaat, zo bleek ook tijdens de mannenavond! Jij wist alle biertjes goed te raden en de heeren tevens te voorzien van enige achtergrondinformatie. Tim, je droge gekloot is een mooie aanvulling voor ons dispuut en we hopen dan ook nog lang van je aanwezigheid in de kannonenstad te mogen genieten!

 

Elise

Elise (2)We kennen jou niet anders dan iemand die in zeven sloten tegelijk loopt. Het organiseren van de eerste UTMUN tot aan de studiereis van Astatine, niets is jou teveel. Soms vergeet je dat je ook nog een studie doet.  Doordat je studie Advanced Technology erg breed is en je vele interesses hebt, is het soms lastig om ergens een focus om te leggen. Gelukkig lukt dit behoorlijk goed binnen Xoun. Tijdens het traject probeerde je er het beste van te maken, met wisselend resultaat. Als je eenmaal aan bent dan ben je niet meer te stoppen, dit bleek eigenlijk al vanaf de eerste meeborrel. Verder kwamen de heren er tijdens de mannenavond achter dat je soms een aantal feministische trekjes vertoont, wat voor de mannen erg vermakelijk bleek te zijn. Maar je liet je hierdoor niet uit het veld slaan. Het is goed om op deze manier de vrouwelijke kant van Xoun te versterken en we hopen dan ook dat je dat nog lang zal blijven doen!

Feike

Als student Feike (2)natuurkunde beschik jij over een ongekend analytisch vermogen. Je bent altijd nieuwsgierig en wil altijd weten waarom dingen zijn zoals ze zijn. De manier waarom jij mensen analyseert tijdens borrels en activiteiten kan soms confronterend overkomen, maar heeft ook al tot vele grappige verhalen en situaties geleid de afgelopen tijd. Jij had tijdens het traject je zaakjes altijd uitstekend voor elkaar. Helaas had dit soms wel enige gevolgen voor je studie. Je bent een sportieve jongen, actief bij Euros hou je ervan om te roeien en te coachen. Daarnaast heb je nog meer sportieve ambities uitgesproken, zo heb je al een enkele halve marathon gelopen en zullen hier ongetwijfeld nog vele gaan volgen. Wonende bij huize de Brakke Boomtor zou je zeggen dat je al aardig geleerd hebt om met alcohol om te gaan. Echter, bij Xoun viel te merken dat deze leercurve voor jou toch nog redelijk steil is. Gelukkig komen er nog genoeg Xoun borrels aan om dit te ontwikkelen!

Noah

Dit jaar hebben we niet de eer om één student Advanced Technology te mogeVera (3)n verwelkomen bij Xoun, maar maarliefst twee! Ook jij bent een bezige bij, je speelt bij een orkest, organiseert het Stukafest en houdt van wintersporten. Muziek is je grote passie en hier hou je je al het grootste deel van je leven mee bezig, deze musicale input wordt erg gewaardeerd door menig Xouniaan en is daardoor ook erg welkom. Verder ben je erg actief bij je studievereniging, hier hou je je onder andere bezig met het tappen van biertjes en het organiseren van feestjes. Bij Astatine hebben ze blijkbaar dezelfde talenten bij jou weten te ontdekken als wij hebben gedaan. Ondanks al je bezigheden heb je ook nog tijd vrij weten te maken voor Xoun en je traject. Je bent een echte doorzetter die op haar tandvlees het traject heeft doorstaan. Dit resulteerde voor jou in een plek binnen ons mooie dispuut. Je bent dan ook een goede aanvulling voor ons diverse gezelschap. Welkom Noah!