Lichting 2020

Pim

Als er iemand de belichaming is van jullie lichtingsmotto ben jij het wel. Vanaf het eerste moment dat de mogelijkheid zich voordeed tot de laatste week van de inauguratie-periode greep jij bijna elke kans om jezelf en je lichtingsgenoten van wat extra feutentaakjes op te laten pakken. Je liet je echter nooit remmen door de consequenties van je soms iets ondoordachte uitspraken, wat in elk geval getuigd van een dosis ontembaar enthousiasme waar een Xouniaan trots op kan zijn. Hoewel je als eerstejaars nog niet de volwassen leeftijd hebt bereikt heb je al wel de welbespraaktheid alsof je hier al jaren rondloopt. Ook het bierdrinken begin je al aardig onder de knie te krijgen, nog een paar vla-adtjes en voor je het weet maak ook jij kans om deel te worden van het Xoun A-team. Alvast veel plezier gewenst in je tijd bij ons mooie dispuut!

Ties

Al snel liet je jezelf bij ons opvallen door je vrolijke aanwezigheid en droge humor op de borrels. Van een flinke sessie ouwehoeren ben je ook zeker niet vies, zo viel ook te merken aan je voorstelbrief waarbij de lengte van het oude testament in het niet valt. Ondanks dat je soms jezelf lijkt te verliezen in een te hoog energieniveau weet je ook goed je rust te bewaren. Zo heb je het namelijk voor elkaar te spelen om naast een studie en drukke ontgroening óók nog je rijbewijsje binnen te koppen. Een andere eigenschap die ons zeker niet is ontgaan is jouw eetlust die elke borrel weer bijna onmogelijk lijkt om te stillen; koste wat kost zet je alle zeilen bij om zodat er nog gesnackt kan worden, Kli en Ko zullen trots zijn. Snotje, je hebt bewezen een Xouniaan pur sang te zijn en we kunnen niet wachten meer van je te zien!

Lieke

Als frivole Brabantse ben je naar Enschede gekomen om net als je lichtingsgenoten te leren over Technische Geneeskunde, maar ook om de stugge Tukkers van hier van alles te leren; onder andere het Brabants carnaval, andere sjaarzen leren escaleren als escalatiekiddo, en eindelijk is er ook iemand die weet wat de precieze betekenis van het woord “gezellig” is. We hebben al veel van je scherpe humor kunnen genieten op de borrels en de mannenavond, en je creativiteit hebben we terug kunnen zien in de talloze memes die jullie hebben gemaakt en het Xoun 30-seconds spel. Al houdt je jezelf soms ietwat op de achtergrond, je hebt altijd precies in de gaten wat er aan de hand is en wist als geen ander je lichtingsgenoten op de been te houden. Lieke, je bent een onwijs mooie aanwinst voor Xoun en we hopen nog vaak “bietjes” met je te mogen drinken op de borrels!

Tjeerdtje

Het duurde voor jou op de meeborrels niet lang om de harten van de Xounianen te veroveren. Al vrij snel was voor velen duidelijk: deze chick moet er gewoon bij! Niet alleen bleek je bereid te zijn om openhartige gesprekken te voeren, ook voor een klein potje escaleren was (en hopelijk blijf) je wel te porren. Tijdens de inauguratieperiode was al snel duidelijk dat je je niet zo snel uit het veld laat slaan, wat soms uitermate vervelend was omdat dat je heel lastig te feuten maakte. Gelukkig hielp je ons af en toe zelf een handje, bijvoorbeeld door je lichting aan het Paradoks-bloed te helpen bij Ilse. Aan de andere kant hielp je je lichting wel meerdere keren in een goed daglicht te zetten door ons ten toon te stellen aan je bakkunsten die verorberd konden worden bij de a-ledenactiviteit of gewoon om 04:00 ’s nachts na de borrel. Ongetwijfeld een vaste kracht in de lichting en vanaf nu ook binnen Xoun!

Vincent

Als derdejaars student en bestuurder van Piranha begon je met de meeste ervaring aan de ontgroening. Dit heeft zich geuit in het schrijven van de brasbrieven voor de feutjes van Braxis en Sapphira, maar ook het op je nemen van eventuele opdrachten waar nodig zoals het naar binnen werken van een lading beton. Maar zelfs oude rotten als jij maken gelukkig wel eens een slippertje: opeens aanvoerder van een berucht trio in de lichting? Wel Pythianen uitnodigen in je bed maar zelf moeite hebben deze te vinden? We zijn er in ieder geval van overtuigd dat het niet saai kan blijven als de verhalen voor op de borrel zich al tijdens de inauguratieperiode in zo’n tempo blijven opstapelen. Vincent, we verwelkomen je met open armen bij Xoun en kijken al uit naar de vele mooie avonturen die we nog met je mogen beleven!