Lichting 2021

Megan

Je profileerde jezelf al meteen als de wijze ervaren student en liet in de eerste weken al merken dat jij alles op orde had. Georganiseerd, geduldig en leergierig, wacht je op het goede moment om heel scherp uit de hoek te komen. Jouw grapjes, woordspelingen en beschrijvingen zijn van hoge kwaliteit en stellen nooit teleur. Als ware TG’er ben jij ontzettend professioneel en zorg je ervoor dat alles volgens plan liep, de uitstraling goed was en de gegeven feedback werd opgenomen. In een zee vol met studenten, zagen wij een leuke, enthousiaste en frivole meid, die iedereen aan het lachen krijgt. Desalniettemin ben jij steady als een rots in de branding en niet neer te krijgen; Met een goed verhaal of advies kan je altijd bij jou terecht en wij hopen nog veel van jou mee te mogen maken als ware Xouniaan!

Witek

Vanaf moment één wisten wij dat deze man niet alleen kon hoelahoepen, maar ook kon jongleren. Als een ware jongleur houd jij vele ballen in de hand of in de lucht en zorg je ervoor dat geen enkel aspect jouw ontgaat. Tennis, BMT, horeca, DJ, Kok, en nog veel meer; er is bijna niets waar jij niet enthousiast over bent. Daarnaast was je ook nog eens onwijs spitsvondig, als een sluwe man wist jij jezelf en je lichting vaak uit lastige situaties te lullen. Ook zorgde jouw koppigheid voor mooie momenten waar iedereen smakelijk om kan lachen. Dat jij zelfs een nieuwe variant toevoegde om bierschuim in iemands gezicht te provoceren zal de geschiedenis ingaan. Naast het slap lachen ben je in onze ogen een ware vader geweest voor de lichting en sta jij altijd klaar om naar je lichtingsgenoten, maar ook naar het hele dispuut te luisteren. Met een glimlach en de nodige hoeveelheid stress heb je het traject prachtig doorlopen. Wij zijn trots jou als Xouniaan te mogen verwelkomen en hopen nog veel avonturen met je mee te maken!

Bram

Bram, tijdens de Inaugcie avond omschreef je jezelf als de praktische kracht van de lichting. Tijdens het traject heb je deze woorden waargemaakt. Jij bent niet bang je schouders onder opdrachten te zetten en als je een keer extra heen en weer moet fietsen of go-scooteren ben je de moeilijkste niet. Een ouderwetse nuchtere beunhaas ben je, zoals ze maar weinig meer worden gemaakt tegenwoordig. Stress zit er bij jou niet in, afgezien van de ene keer dat je de telefoon in bed laat liggen. Als iets niet gaat zoals jij hebt gepland dan praat je jezelf er op creatieve en humoristische wijze uit. We hadden graag gezien dat je het traject zonder kleer scheuren had overleefd, maar binnen de kortste keren was je outfit al gescheurd en repareerde je als ware WB’er het met ducktape. Bram, we hebben genoten van je frivoliteit en enthousiasme. In tegenstelling tot je outfit zit Xoun jou als gegoten.

Luka

Als kersverse sjaars begaf je je tussen een lichting vol met net ietsje meer ervaren studenten. Enthousiast heb je alle nieuwe ervaringen die het studentenleven te bieden heeft aangepakt en hebt kenbaar gemaakt dat wijsheid en gezelligheid niet alleen met de jaren komt. Niks is jou teveel en we bewonderen dat jij als roeier bij Euros, schaatser bij Skeuvel en bewoner van een actief huis ook de uitdaging aangegaan bent bij Xoun. Jij zit niet stil en wij verwachten dat wij vele activiteiten en late avonden met jou gaan spenderen, want zo’n agenda bijhouden is toch echt een 10 met een griffel waard. Tijdens het traject hebben we erg gelachen om je naïviteit, maar ook genoten van je luisterend oor en van de toetjes in potjes tijdens het a-leden diner. We hebben je zien groeien van nieuwe student naar Xouniaan. We heten jou en je onvermoeide enthousiasme van harte welkom bij Xoun!