Skip to content

Lichting 2023

Britt

Als frivole Brabander viel jij gelijk op op de meeborrels. Eén bal energie, waarbij sfeer de hoogste prioriteit heeft, want zo doen ze dat in Lieshout. Sinds jou aankomst voelt elke borrel een stukje meer als carnaval, waarbij het niet ongebruikelijk is dat jij de laatste bent die de kroeg verlaat. Als chaotisch en fantastisch vrolijk mens maak jij je tijd vol met commissies, een balletje slaan bij Ludica, vele borrels en af en toe een beetje studie. Volgend jaar wordt dat misschien wat meer en ga je je wagen aan een nieuwe studie. Gedurende je traject voltooide je elke opdracht vol enthousiasme, en enigszins naïef. Maar hoe kan het ook anders? Als eerste Xouniaan die jonger is dan het dispuut zelf, zijn we met jou een mijlpaal gepasseerd. Leuk, frivool en enthousiast is jou op je lijf geschreven, en in de komende jaren gaan we nog vele BAV’jes met je drinken. Welkom bij Xoun!

Tom

Dat jij nu lid bent van Xoun had menig Xouniaan al aan zien komen. Niet één, niet twee, maar maar liefst drie Xounianen hebben jou aangedragen. Op de meeborrels werd je geschiktheid voor Xoun weer bevestigt door je ongekende vrolijkheid en spontaniteit. Het volgende appje uit de Xoun chat vat perfect samen hoe we na de eerste meeborrel over je dachten: “Ik heb Tom/Ton maar 20 seconden gesproken, maar die jongeman mag van mij wel alvast beginnen aan de ontgroening.” En alsof je persoonlijkheid niet genoeg was, maakte je jezelf legendarisch door tot ‘s avonds laat in het Gat te staan, terwijl je de volgende ochtend alweer vroeg de tennisbaan op moest. Het balanceren van dat drukke leven en het sociale leven is dan voor jou ook wel een uitdaging, maar die heb je tijdens het traject mooi weten te balanceren. Gefeut worden ging je tijdens het traject af en toe iets minder af, maar dat ligt nu gelukkig achter je. Nu wordt het genieten van mooie momenten en lange avonden. Tom, wat zijn wij als dispuut super blij en trots dat we jou, een Xouniaan in hart en nieren, bij ons dispuut mogen verwelkomen.

Emma

Als ware moeder van jullie lichting heb jij al snel de harten van alle Xounianen weten te veroveren met jouw fantastische enthousiasme en gedrevenheid. Jij hebt laten zien dat jij een dame van klasse bent, die enkel en alleen kwaliteit levert. Vol zelfverzekerdheid heb jij laten zien dat niemand makkelijk zomaar over jou heen loopt. Dit heeft erover gezorgd dat jij jezelf vaak uit lastige situaties kon lullen. Spitsvondigheid en frivoliteit staan op jouw lijf geschreven. Met bloed, zweet, tranen en gebroken vingers heb jij ons laten overtuigen dat jij een belangrijk missend onderdeel van ons dispuut bent. Wij zijn trots dat wij jou uiteindelijk als Xouniaan Emma mogen aanspreken!