Skip to content

Borrelverslag 15 november

door Femke op 18 nov, 2014

Door: Rens

Na de borrel met Pythias was het dan weer tijd voor echte borrel, eentje met puur en alleen Xounianen! Bas en ik hadden voor Charlie afgesproken en zo gingen wij richting de Friends. Eenmaal daar werden we opgewachtXoun Daedalus feest door een klein clubje. Een klein clubje betekent echter grote gesprekken, dus al gauw werden de nodige interessante onderwerpen aangesneden. Zo vonden de dames het wel stoer als zij meer geld verdienen dan hun partners, waar de mannen toch flink anders over dachten. Een halfuur bezig kwam de eerste pitcher en de sfeer zat er goed in.

Zo begon Ruben opeens over woeste knokverhalen. Waarover hij in geur en kleur kon vertellen hoe hij met zijn stalen neus een paar ME’ers flink wat trappen had verkocht en er nog lunch voor kreeg ook. Immens gek verhaal als je halverwege instapt haha. Maar er was meer. Franka begon nog te smeken voor testpersonen voor haar afstudeeropdracht en Judith nodigde ons nog maar weer uit voor gratis bier oftewel haar Bachelor-praatje.

Het was inmiddels kwart over 10 en de toren werd er maar bijgehaald. Het tempo lag hoger dan in het begin, ondanks de nog steeds gaande gesprekken. Het was de avond van het gesprek. Zo kwamen Lars en ik nog op een paar leuke ideeën voor de komende inauguratie, maar die blijven voorlopig geheim uiteraard. Om 11 uur moesten we helaas al afscheid nemen van de eerste colonne verlaters. Een drietal dames liet Franka achter met alleen maar mannen. Dus werd het eindelijk tijd voor de pittige gesprekken. Schunnige foto’s werden beschouwd en beoordeeld. De internet-gekkies-compilatie kwam langs met bijbehorende impressies en pornogeluiden werden nagedaan op aanvraag. Oftewel, het was tijd voor het volgende feestje. Toevalligerwijs was er bij Taste een Blacklight party van Daedalus. Ideaal voor Robin en ik, hopelijk ook leuk voor Franka, Ruben en Bas. We hebben ons in ieder geval lekker ingesmeerd met kleurenverf en zijn toen de mensenmassa ingedoken. Een paar biertjes verder was de avond voor mij dan toch afgelopen. Volgens mij ben ik met Ruben en Bas naar huis gefietst, maar om eerlijk te zijn…

 

 

Van → Borrelverslagen

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

NB: XHTML is toegstaan. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Abonneer je op de reacties op dit artikel via RSS