Skip to content

Lichting 2013

Judith

JudithJudith is een meisje dat er schattig uitziet en ook stevig in haar schoenen staat. Deze “getalenteerde”, zoals ze het zelf omschrijft, tennisspeelster slaat menigeen de ballen om de oren en is niet bang van een beetje sportiviteit. In het ECTM draag je graag je steentje en alhoewel we je niet vaak over je studie Technische Geneeskunde horen kunnen we niet anders dan veronderstellen dat je een uitmuntende student bent. Daarnaast ben je ook bij vele verenigingen actief en draai jij ondertussen je hand niet meer om voor een tripje hier, een biertje tappen daar of een excursie elders. Kortom, een mooie aanvulling aan ons gezelschap actievelingen. Wat opviel is dat je tijdens een gesprek vaak of even goed nadacht over wat je ging nou precies wilde zeggen of giechelend ging lachen. Je hebt jullie vaandel tijdens de inauguratie (de knapzakken) met trots gedragen en we kijken er met plezier naar uit zo’n actief talentje toe te voegen aan het gezelschap!

Claudia

ClaudiaJe zou niet zeggen dat deze jongedame zichzelf pas twee jaartjes jong rekent. Met een nieuw hart is ze als een jong kalfje dat voor het eerst de wijdse weide in wordt gelaten, al bokkenspringend ga jij door het leven en probeert van alles een feest te maken. Tijdens de borrels is Claudia altijd gezellig aanwezig, maar is ze ook niet te beroerd om een fatsoenlijk weerwoordje te geven. Dit komt je ook goed van pas bij je verantwoordelijke taak als penningmeester van het bestuur van S.V. Paradoks, waar je je studie Technische Geneeskunde een jaartje voor hebt stil gelegd. Deze pittige tante is ook niet vies van een potje voetballen en probeert haar hartje ook regelmatig sneller te laten kloppen door een stukje te gaan hardlopen. Je bent bij Xoun uitgenodigd door je huisgenootje Lisa en vindt de term Tessa nogal onduidig nu je daar zowel Lisa als Femke mee kan aanroepen. Desalniettemin heb je je kranig geweerd tijdens de heftige inauguratie en ben je ondanks dat je geen alcohol drinkt knuffelbere gezellig!

Bas

BasNa je eerste meeborrel had je al een goede indruk bij de vrouwen achter gelaten. Zoals voor een ware casanova bezweken de Xounvrouwen voor jouw charmes en zoals een gelante heer betaamd ben je niet beroerd om de dames veilig thuis te brengen. Niet alleen de vrouwen maar ook de mannen kunnen jouw kwaliteiten waarderen. Zij hebben in jou een waardig drinker gevonden, die niet bang is voor een glaasje meer of minder. Je studie Technische Natuurkunde pastte toch niet zo goed bij je, waardoor je je aandacht hebt verplaatst naar Werktuigbouwkunde op het Saxion. Dat deze studie beter bij je past heb je al bewezen met het maken van een voortreffelijk attribuut. Verder ben je ook sportief, maar heb je hier niet één favoriete sport in gevonden. Met een bal in de weer, in de gewichten hangen of je hardloopschoenen uit de kast halen, jij weet je er goed mee te vermaken. Een enthousiaste charmeur die veel gezelligheid aan de algehele sfeer zal toevoegen!

Ruben

RubenBetonkanokampioen in hart en nieren, al ruim voor het begin van de wedstrijden was je al aan het trainen om de overwinning te behalen. Je lijkt ook de enige man van je lichting die fatsoenlijk kan plannen en zich aan deadlines weet te houden en vormt daarmee het stabiele fundament waar je als Civieler vaak genoeg aan rekent. Tijdens de meeborrels was je in het begin wat stiller, maar daar is nu niks meer van te merken. Als de kurk eenmaal van de fles is, moet er met man en macht moeite worden gedaan om je tegen te houden. Toch staat er altijd een hemelsbrede glimlach op je gezicht en lijkt je vrolijkheid onuitputtend. Verder sla je als badmintonner redelijk wat shuttletjes binnen maar ook buiten de lijnen en weet je je altijd goed te vermaken bij DIOK. Een frisse jongeman die zeker wat frivoliteit in ons mooie gezelschap gaat brengen!

Tim

Tijdens de meeborrels waarschuwde je ons er al voor, je was fan van slechte grappen en hield van slap ouwehoeren. Nou dat hebben we gemerkt! Maar (eigen)wijs als je was vertelde je ons dat het vanzelf wel zou wennen en ook dat hebben we gemerkt. Tijdens de inauguratie was je de filosoof van de groep, die graag overal de zin achter zocht. En o wee als jouw nagels gelakt moesten worden puur en alleen omdat andere mensen dat grappig vonden. Wat is daar nu het nut van? Je bent een olijke, jonge knaap die graag dingen onderneemt. Met je lengte zou je prima in een basketbalteam passen, maar dat had je zelf ook al gemerkt. Je bent lekker bezig bij Arriba en komt naar eigen zeggen van elke wedstrijd onder de blauwe plekken terug vanwege je fanatisme. Je studie Technische Bedrijfskunde gaat je goed af en je bent ook niet bang van een beetje extra wiskunde. Daarnaast heb je het goed naar je zin bij CSV Alpha. Met je goede gesprekken onder het genot van een biertje afgewisseld met slechte grappen en slap geouwehoer ben je een mooie aanwinst voor Xoun!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

NB: XHTML is toegstaan. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Abonneer je op de reacties op dit artikel via RSS