Skip to content

Lichting 2014

RensDSCN3318

Op de meeborrels heb jij je goed weten te profileren door jouw hoge bierconsumptie te etaleren. Een eigenschap die binnen Xoun zeker gewaardeerd wordt. Tijdens de A-leden tijd liet je niet merken dat je het soms wat zwaar had en wist je keurig, soms met tegenzin, de opdrachten te voltooien. Daarnaast heb je laten zien dat je zowel slim als creatief bent door letterlik alles uit je A-leden activiteit te halen. Deze bierdrinkende en knutselende heer is zeker een versterking binnen ons mooi Dispuut.

Lars

Lars veranderde in DSCN3371de wigwam tijdens de meeborrels in een waar podiumbeest. Naast hakuna matata komt er ook geregeld slap geouwehoer uit jouw mond. Ondanks enig gezeur en getreur heb je met succes het traject doorstaan. Goudgele pretcilinders wegtikken is voor jou geen probleem, aangezien jij als campus kroegvoorzitter je bierspier in goede conditie houdt.
Ondanks de continue pijn op het eind heb je de finish gehaald. We zijn blij met een kerel zoals jij!

Janna

Janna is de dokter in spé die tijdens de meeborrels te herkennen was aan haar opvallende groene boswandeling muts. Zo opvallend als ze op de borrels aaDSCN3349nwezig was, zo stil en rustig heeft ze het A-leden traject doorlopen. Deze Friezin stond haar mannetje tussen haar lompere lichtingsgenootjes en leek niet van haar stuk te raken wanneer de druk toenam. Een enkel braakje na het sporten daar gelaten. Op de tennisbaan laat ze haar ware sportieve genialiteit blijken, waarna ze in het gat keurig haar pitcher bier achterover drukt. Deze meid past prima tussen de enthousiaste en frivole Xounianen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

NB: XHTML is toegstaan. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Abonneer je op de reacties op dit artikel via RSS