Skip to content

Lichting 2015

Nicky

Op de meeborrels kwam Nicky over als een lief, schattig en naïef meisje. Als Gooise dame heb je je hockeystick verruild voor het tennisracket en ben je wekelijks bij TC Ludica te vinden. Hier ben je dan ook gescout voor Xoun. Dit was een goede zet, want Nicky heeft zich tijdens de a-leden periode weten te ontwikkelen tot een echte meerwaarde voor Xoun. Op 3FM wist je de show te stelen door je naïviteit ten toon te stellen aan heel Nederland. Na een lichte paniekaanval kon je de grap er wel van inzien. De studie Technische Geneeskunde ben je serieus begonnen, en met planning is alles te combineren. Plannen heb je tijdens je a-leden tijd wel geleerd, maar die bierspier van jou mag nog even getraind worden. Gelukkig komen er nog genoeg Xoun borrels waar je dit talent kunt ontwikkelen!

Fleur

Fleur compenseert haar kleine postuur met een grote bek. Naarmate de a-leden periode vorderde, groeide jouw liefde voor Xoun, wat je maar al te graag wilde etaleren tijdens het Dies feest. Had je dit ingecalculeerd, of kunnen we dit toerekenen aan de hoge bierconsumptie die avond? Anyway, je bent dit jaar fanatiek gestart met je studie wiskunde. In het voorlichtingsteam weet je vol trots te vertellen wat de getallenwereld zo mooi maakt. Voor een biertje is altijd plek, en zo niet dan maak je wel plek. Zou er zo een vroegtijdige vorm van Korsakov zijn ingetreden hebben gedaan? We hebben je namelijk maar al te vaak zien zoeken naar je spullen; sleutels, mobiele telefoon, en zelfs je eigen voordeur… Je bent vaak je spullen kwijtgeraakt dit traject. Deze echte doorzetter heeft met bloed, zweet en tranen het a-leden traject voltooid en verdient met recht haar plek in het dispuut.

Hidde

Deze droogkloot heeft een talent waarmee we ons nieuwe keerpunt hebben gevonden. Biertjes adten in 2 seconden is voor jou namelijk geen probleem; Hidde de adkoning heeft het koningsadje met alle lichtingsliefde op zich genomen tijdens het kingsen. Het spreekwoord is niet voor niets ‘liefde gaat door de maag’. Met je bijna 2 meter lange lichaam heb je natuurlijk overwicht, wat goed van pas komt met de voorzittersschap bij ConcepT. Speeches geven heb je hier al goed geleerd, zo bleek tijdens de mannenavond met je ode aan Piet. Basketballen bij Arriba is je grote passie (mits je hier tijd voor kan vinden), en ook in het Gat probeer je vaak te scoren. Hidde, we hopen nog lang van je gelul te kunnen genieten. Welkom bij Xoun!

Eeke

Deze Friezin straalt altijd van oor tot oor en houdt daarmee de moed erin tijdens de zware a-leden tijden. Blond en vooral een tikje brutaal, het is ons duidelijk geworden dat je niet op je mondje bent gevallen. Lekker ballen in het water is jouw grote hobby. Ondanks je watertrappeltechniek ben je toch verdronken in Xouniaanse puppy eyes, iets wat voor veel vrouwen onoverkomelijk is. Onlangs ben je op het Saxion met de studie natuurkunde begonnen en bent het bruisende studentenleven ingedoken. Dit resulteert in een minderjarige dame die toch haar bierspieren in goede conditie weet te houden. In de kroeg zorg je altijd voor de vrolijke noot, en met deze oneindige bron van enthousiasme pas je perfect in ons dispuut. We hopen nog lang van jouw vrolijkheid te kunnen genieten!

Casper

Casper is een grappenmaker in hart en nieren en je hebt de a-leden tijd verrijkt met bijdehante opmerkingen. Dit heeft de sfeer zeker verrijkt en het traject makkelijker gemaakt voor zowel jou als je lichtingsgenoten. Hou die humor vast, dat kunnen wij zeker waarderen. Tijdens het diner bij Huize Badeendt kwam nog een ander talent ter sprake. Wat bleek namelijk? Voor fisten draai jij je hand niet om. Als eerstejaars bruggenbouwer in spé doe je hard je best om de eerste verplichte 60 EC binnen te koppen. Maar niet alleen didactisch, ook sportief presteer je op hoog niveau. Zaalvoetbal is jouw grote uitlaatklep en in de A-poule voel je je als een vis in het water. Nu nog scoren in de kroeg! Casper, we vinden je een mooie aanvulling op ons dispuut!

 

1 Reactie
  1. Lars de Rijk permalink

    Hulde hulde

Laat een reactie achter

NB: XHTML is toegstaan. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Abonneer je op de reacties op dit artikel via RSS