Skip to content

Lichting 2017 #2

Kim

KimJij bent ons meteen al opgevallen tussen de Ludicanen. Als tweedejaars Technische Geneeskunde wilde jij actief worden bij een sportvereniging en wij dachten, waarom ook niet bij ons mooie dispuut? Tot nog toe laat je merken zeker een goede aanvulling te zijn, want als feestbeest van je lichting sta je regelmatig te shinen in het gat. Je hebt weinig feestjes gemist en altijd straalt het enthousiasme ervan af. Ook hebben we gemerkt dat je weinig gevoel van schaamte hebt: als de opdracht gegeven wordt een bepaalde jongen te vragen of hij alweer met een ander is, lijkt dit voor jou geen probleem te zijn. Al met al ben je een opgewekte, energieke verschijning die de frivoliteit van Xoun ten goede komt. Kim, we hopen nog vaak ‘t Gat met je uit te mogen spelen, dus welkom bij Xoun!

Rianne

RianneRianne hebben we leren kennen als een enthousiaste IO-bestuurder. Hoewel niet altijd even opvallend, ben je een echte stille kracht binnen de lichting. Je lijkt je zaakjes altijd goed op orde te hebben. Helaas heb je een gedeelte van de inauguratie moeten missen voor een exotisch tripje naar de Verenigde Staten. Tijdens deze afwezigheid bleek je een gemis te zijn voor je lichting. Gelukkig hebben we tijdens het a-ledendiner je reis in geuren en kleuren mogen aanhoren en kregen we een ‘korte’ samenvatting, waarin iedere dag van je reis uitgebreid werd toegelicht. Tijdens je verhaal over je reis naar Amerika, konden wij eens te meer genieten van je heerlijke bak- en kookkunsten, waarvan wij hopelijk vaker mogen smullen! Ondanks de ervaring die je hebt als student, heb je ook nog wat te leren. Hoewel je door menig Xouniaan wordt aangespoord om een biertje te drinken, glijden de goudgele rakkers niet altijd even soepel naar binnen. Gelukkig komt er nog een lange mooie tijd bij Xoun, waarin wij van je mogen genieten en we wellicht samen nog vele biertjes samen kunnen en mogen drinken!

Rik

Rik Rik, jij viel ons tijdens de Kick-In op en werd je al heel snel aan Tom Cruise gelinkt, omdat je namelijk verdomd veel van hem weg hebt. Naast filmster-looks bracht je tijdens de Kick-In en de meeborrels ook een hoop mooie verhalen en wil om te feesten mee, iets waar je bij de Xounianen altijd mee terecht kan. Als eerstejaars student bij Industrieel Ontwerpen ben je een serieuze student, maar een lolletje hier en daar ben je altijd voor in! In de pauzes ben je aan het tafelvoetballen, en met vrienden van thuis-thuis heb je het voetbalteam ‘Real sowiesoZat’ opgericht. Met je Friese genen/bloed en je nuchterheid houdt je een scherpe blik op de vrouwen van je lichting, maar deze scherpe blik laat je net zo lief vervagen na het verorberen van enkele biertjes uit de toren. Het Enschedese studentenleven staat voor jou nog in de kinderschoenen, maar met het toetreden tot Xoun wordt een goede stap in de richting van volwassenheid al gezet. Rik, moge de biertjes nog rijkelijk vloeien en we hopen nog regelmatig jouw mooie verhalen aan te horen!

 

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

NB: XHTML is toegstaan. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Abonneer je op de reacties op dit artikel via RSS