Skip to content

Lichting 2019

Susan

SusanEven leek het erop dat er voor het eerst een mannenlichting gevormd zou gaan worden. Maar in de 2de week van het traject wist je als jongste dame tussen de heren al gauw je aandeel binnen de lichting te vervullen. Het gehele traject heb je de mannen in het gareel gehouden en had je je eigen zaakjes altijd goed op orde. Daarnaast heb je jezelf knap staande weten te houden met de vele uitdagingen die op je pad kwamen. Het party’en met Xounianen was niets nieuws voor je en deed je al eens in Eelde voordat je überhaupt meeborrelde en die lijn heb je strak doorgezet. Als eerstejaars bmt’er ben je een rasechte Xouniaan, die we er maar al te graag bij willen hebben!

Daan

DaanAls ervaren TN student ben je al een aantal jaar bekend met het studentenleven. Mede hierdoor en je nuchtere blik op alle uitdagingen tijdens het traject hielp het om alles in perspectief te zetten. Veelal wist je met een goede babbel de Xounianen op het laatste moment toch nog gerust te stellen om de opdrachten af te ronden. Verder zit de stabiele escalatiefactor er ook goed in bij jou en dit heb je meerdere malen laten zien tijdens het traject. Toen je na een goede borrelavond wakker werd op het balkon, was je ene zekerheid op dat moment dat het een mooie avond geweest was. Gelukkig was de lichtingsliefde dusdanig aanwezig, om je haarfijn te vertellen wat voor een mooie avond het geweest was. Daan je nuchtere geouwehoer en harde escalaties zijn een super match met Xoun!

Tjebbe

Tjebbe Als goedlachse, naive eerstejaars hebben we kennis met je mogen maken op de meeborrel. Helaas, was je destijds te druk bezig met het behalen van je bsa bij Creative Technology, waardoor je de Xoun uitdaging aan je voorbij moest laten schieten. Desalnietemin was je verschijning niet onopgemerkt gebleven toen je dat jaar daarop wederom het genoegen had om een biertje te drinken met Xoun. Al gauw bleek je talent van het maken van overwogen keuzes goed van pas te komen tijdens het traject en wist je dit door te spelen naar je lichting. Creatief, ondernemend en mega enthousiast zijn eigenschappen die op jouw lijf geschreven staan en wat je bindt aan Xoun. Als ras optimist ga je elke uitdaging aan en ben je actief bij het drone team en daarnaast ben je vaak te vinden op het voetvalveld. Naast je lacherige houding had het niet veel nodig om je ongemakkelijk te laten voelen op de vrouwenavond en ontplooide je je als ervaren wijnadter. Tjebbe je bent een hardwerkende, goedlachse en frivolle kerel waar we nog jaren van kunnen genieten!

 

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

NB: XHTML is toegstaan. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Abonneer je op de reacties op dit artikel via RSS