Skip to content

VKV Beerpong – het verslag van Ruben

door den Dekker op 4 dec, 2013

Op een zeer koude dinsdagavond verzamelde een groepje Xounianen exact om 20:55 op de oude markt. Het doel van de avond was beerpongen op het VKV beerpongtoernooi. Het Team bestond uit Leendert, Jeroen, Lisa, Robin, Tjibbe en Ruben. De zenuwen gierden door deze Xounianen waardoor het een goed idee was om alvast wat ‘studenten’ biertjes te drinken. Na een aantal minuten kwam ons ter oren dat we in de poule zaten met VKV, dispUIT en Femmeus. We begonnen de eerste wedstrijd tegen VKV met een hoop support van Manon en later ook Judith.

Met de lengte van Robin kwamen we al snel op voorsprong, echter was ik zelf nog niet op dreef. Helaas wist VKV een explosie te veroorzaken waardoor alle glazen rondom het getroffen glas moesten worden gead. Dit heeft ons de eerste wedstrijd helaas de das om gedaan. We konden dit verlies meteen goed maken tegen Femmeus, samen met Harm die ons kwam versterken. Weer was Robin sterk samen met Jeroen. Na de hergroepering van de glazen letten de dames van Femmeus eventjes niet op waar ik goed gebruik van kon maken door een bal via stuit in een glas te krijgen. Als beloning mag je dan nog eens gooien en die ging ook raak! Er stond nog een glas van Femmeus overeind. Toen was het de beurt aan Tjibbe die hem uit het niets de bal in het laatste glas mikt en ons de eerste winstpartij op leverde. De laatste wedstrijd was tegen dispUIT welke zeer spannend was. Echter zat het geluk ons niet mee en verloren we de wedstrijd met maar een glas verschil. Wellicht had Lisa nog meer haar vrouwelijke charmes in de strijd moeten gooien.
Ondanks dat we uitgeschakeld waren moest er nog wel bier gedronken worden om het verlies snel te vergeten. Na een vette hap gingen we richting the Friends om daar verder te feesten en te drinken. Een select groepje dat besloten had om naar de klote te gaan was hier nog maar aanwezig.
Dit groepje verliet ik na een uur of één. Voor de sterke verhalen die in het gat laat op de avond zijn ontstaan verwijs ik naar het groepje Xounianen( Leendert, Jeroen, Tim) die tot de vroege uurtjes bleven feesten.
Geschreven door : Ruben

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

NB: XHTML is toegstaan. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Abonneer je op de reacties op dit artikel via RSS