Skip to content

Borrelverslag 10 december

door Femke op 17 dec, 2014

Door: Lars

Lieve lezers,

Waarschijnlijk lezen jullie dit met kloppende hoofdjes en draaierige magen, want de avond van 10 december was me een avondje wel! Deze avond begon met 9 hongerige Xouniaantjes die de honger wouden stillen bij een van de betere restaurants van Enschede, Grillmasters Steakhouse. Onder het genot van een goudgele rakker werden hier de meeborrelaars voor later op de avond al besproken. Wat ook aan bod kwam, was dat Manon het liever met een maagd doet, Femke liever 2 of 4 kinderen heeft en Rens op zijn 28ste een kind wil. Kortom, grotendeels burgerlijk geraaskal.

Gelukkig waren daar al snel de overheerlijke spareribs en varkenshaasjes, die zich snel op lieten eten. Hierover viel niet zoveel over te zeggen, want iedereen zat natuurlijk in stilte te genieten.

Na een kop koffie liepen wij de lange route naar de Friends, erg spannend was het wel, want hoe zouden die potentiële A-leden ons bevallen? Rond 9 uur stroomde het al snel vol met lieve meeborrelaars, die vol enthousiasme de handjes schudden en de meeste namen gelukkig ook een biertje aan. Hierover valt vooral te zeggen, de gezelligheid was aan!

Tijdens de meeborrel hadden we al snel een potentieel keerpunt gevonden en ook was er een vrouwelijke meeborrelaar die het bier haar goed liet smaken. De whats’app citaten van die avond waren: ‘Ben content over de meeborrelaars’, ‘Hotties’, ‘Onze meeborrelaars zijn raar’ en ‘Bijna alleen maar dames’.

Nadat vele biertjes de kelen hadden gesmeerd, werd de sfeer al snel losser. Hierbij werden mooie pinguïn imitaties nagedaan en ook de gehele ‘gekkie compilatie’ compleet op de meest originele manieren nagespeeld. Tot grote vreugde van velen kwamen ook Kaj, Ewout, Rob en Tinus de nieuwe potentieeltjes nog even bewonderen.

Helaas leek er een einde te komen aan deze schitterende meeborrel, tenminste bij de Friends dan. Nadat iedereen betaald had, kwam er toch nog op een raadselachtige manier, een nieuwe biertoren. Er ging op dat moment een kleine schok door de groep, maar al snel herpakte iedereen zich en werd ook deze laatste toren weggewerkt op een manier dat alleen een Xouniaan kan.

Uiteindelijk was het toch tijd om Friends voor deze avond te verlaten en begaf een frivole groep Xounianen en daarbij ook enthousiaste meeborrelaars naar ’t Bölke. Uit de dit avontuur kan ik jullie alleen maar vertellen wat er op de whats’app stond. Wel was duidelijk dat het feestje hier goed doorgegaan was, al heeft Ruben niet gezoend en was Robin zijn jas kwijt. Als afsluiter kon Tjibbe hier alleen nog over zeggen ‘Feestje uitgespeeld’.

Tot volgende week op de tweede meeborrel!

Van → Borrelverslagen

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

NB: XHTML is toegstaan. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Abonneer je op de reacties op dit artikel via RSS