De eerste meeborrel: Geklets en gefeest!

het verslag van Judith

Vandaag keek ik nog eens de berichten van afgelopen nacht door en vanalles kwam voorbij: Harm en Tjibbe aan de lahmacun, een hand met een nader te identificeren rode smurrie en diverse appjes van een brakke Maria die haar vrije dag moest opofferen voor haar kater. Hoe heeft het toch zover kunnen komen?

Het begon allemaal op een doodgewone woensdagavond. Rond kwart voor negen liep ik de Friends binnen waar een groep Xounianen mij al met een biertoren opwachtte. Met het eerste biertje in onze hand stonden we vol smart te wachten op de meeborrelaars. Al snel druppelden ze binnen en er ontstond al snel een gezellige kletsboel waar de meeborrelaars de oren van het hoofd werd gevraagd en anIMG-20140206-WA0008dersom. Dit natuurlijk allemaal terwijl de menige biertjes en wijntjes werden genuttigd. Ook werd bij deze borrel het rad niet overgeslagen. Nadat ik had besloten om de rest van de avond alleen nog aan de cola zou gaan, draaide ik tot groot genoegen van m’n radbuddy Harm, de amaretto, die deze vervolgens vastberaden achterover gooide. Er volgden hierna nog verscheidene slingers aan het rad  waarna de drankjes vaak in blijheid en soms met verbittering in ontvangst werden genomen. Daarnaast hoort er bij een drankje ook een hapje bij de borrel welke als ware maître d`hôtels door Juliette en Tim werden geserveerd.

Na de eerste kennismaking besloten we dat het tijd was om te feesten. Door de lange rij werd dit naar-feest-zoekende gezelschap niet afgeschrikt, en uiteindelijk zijn we (dan wel zonder jas) het feestende Fellini binnen gekomen. Hier gingen de voetjes van de vloer en werd menig feestganger  verpletterend door de swingende capaciteiten van de Xounianen. Nadat ik hier een uurtje van heb genoten was hij voor mij helaas tijd om mijn bedje op te zoeken, maar de binnenstad van Enschede werd nog tot laat in de nacht onveilig gemaakt door Xoun. Ook zijn er nog een aantal shotjes verorberd, waardoor de slogan van Robin (‘ik denk dat het vanavond gewoon, ja sorry, weer uit de hand gaat lopen’) zeker is uitgekomen gisteravond. Ik zie dit alles als een uitstekend voorteken voor de meeborrel van volgende week.

Xounianen en meeborrelaars, bedankt voor de leuke avond en tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *